Zoek

Wie zijn wij?

Rob van der Geugten

Ik heb als verpleegkundige werkervaring opgedaan in algemene ziekenhuizen, ouderenzorg, verpleeghuiszorg, GGZ en in huisartsenpraktijken. Deze ervaring heeft mede geleid tot interesse in het brede palet aan beleidsterreinen in het Sociale Domein van de gemeente. Ik wil graag meedenken hoe we vanuit de adviesraad de gemeente kunnen adviseren de juiste beleidskeuzes te maken voor haar inwoners. Mijn aandachtsgebieden zijn bestaanszekerheid, werk & inkomen en Jeugd (opgroeien en opvoeden).

Ries de Keijzer

Ik ben als klinisch chemicus werkzaam geweest in het UMC Radboud en in ziekenhuis Rivierenland in Tiel. Mijn aandachtsgebieden binnen de Adviesraad zijn Leefomgeving, Wonen & Mobiliteit en Gezondheid. Ik vind dat de zwaarste lasten op de sterkste schouders terecht moeten komen en daar wil ik mij voor inzetten. Mijn aandachtsgebieden zijn: Gezondheid en Wonen, leefomgeving & mobiliteit.

Harrie Seegers

Ik ben tot voor kort in een aantal gemeenten werkzaam geweest binnen het sociaal domein met als specialisme het ondernemerschap. Vanaf 2017 ben ik lid van deze adviesraad. Ik hoop vanuit mijn werkervaring een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de beleidsontwikkeling. Mijn aandachtsgebieden zijn: Bestaanszekerheid, werk & inkomen en Participatie/meedoen.

Hans Burgers

Ik heb jarenlang gewerkt als participatie coach en Wmo consulent. Met deze ervaring hoop ik te kunnen bijdragen aan een helder beleid. Hiermee wil ik bewerkstelligen dat het beleid duidelijk is voor de gemeenschap en werkbaar voor de uitvoerenden zal zijn. De mens in zijn kracht zetten wanneer mogelijk en hulp bieden indien nodig is waar ik me voor wil inzetten. Mijn aandachtsgebieden zijn: Gezondheid en Participatie/meedoen.

Bert Statema

Ik ben voorzitter van deze raad en al vele jaren actief betrokken bij de gemeente. Ik heb twee zonen met aangeboren hersenbeschadigingen, met als gevolg verschillende handicaps. Daardoor heb ik op veel manieren met zorg te maken gehad. Het doet mij deugd dat ik met de opgedane kennis en ervaring een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van het gemeentelijk beleid in het sociaal domein.

Hanny Hoeijmakers

Ik heb als leidinggevende jarenlang ervaring opgedaan in organisaties gericht op cliƫntondersteuning en ondersteuning aan mensen met een beperking. Vanuit deze ervaring wil ik mij in de adviesraad graag inzetten voor de verbinding tussen de beleids- en werkterreinen van het Sociaal Domein.Mijn aandachtsgebieden zijn: Jeugd (opgroeien en opvoeden) en Participatie/meedoen.

Misschien u?

De Adviesraad Sociaal Domein (ASD) zoekt twee nieuwe leden. Voor meer info: